Παγκόσμια μέρα θεάτρου για παιδιά και νέους

20.3.15 0 Comments A+ a-

Το μήνυμα της Θεατρομάθειας για την Παγκόσμια ημέρα Θεάτρου για παιδιά που θα διαβαστεί στις 20 Μαρτίου πριν τις παραστάσεις της μέρας.‪#‎internationaldaytheatreforchildren‬
Σας ευχαριστούμε που είστε κοντά μας για να γιορτάσουμε σήμερα,
20 Μαρτίου, την Παγκόσμια μέρα θεάτρου για παιδιά και νέους. Το μήνυμα της μέρας θέλουμε να είναι το ακόλουθο. "Πηγαίνετε ένα παιδί στο θέατρο, για να δει, να ακούσει, να νοιώσει, να σκεφτεί και να φανταστεί".
Είναι γραμμένη στο DNA μας η επιθυμία να εξερευνήσουμε και να κατανοήσουμε αυτό που μας περιβάλει. Και μέσω της επαφής με το θέατρο τα παιδιά, μπορούν να αναπτύξουν την κατανόηση του κόσμου, να βιώσουν την ομορφιά και να εκφράσουν την πολιτιστική τους κληρονομιά. Τέτοιες εμπειρίες βοηθούν τα παιδιά να κερδίσουν αυτοσεβασμό και να δημιουργήσουν μια μοναδικά, δική τους οπτική του κόσμου.
Στην ομάδα μας, τη Θεατρομάθεια, φιλοδοξία μας είναι να μεταμορφώσουμε τον κόσμο σε αγάπη κι όνειρο, γιατί δεν υπάρχει όριο στο τι πιστεύουμε ότι είναι το θέατρο, κανένα όριο στο τι μπορούμε να πούμε μέσω αυτού. Γιατί το θέατρο μας θυμίζει αυτό που ήμασταν, εκείνο που έχουμε γίνει, αλλά κυρίως μιλάει γι' αυτό που μπορούμε να γίνουμε.
Σας αφήνουμε να απολαύσετε τη σημερινή μας παράσταση για να γίνουμε όλοι μαζί καλύτεροι.